Medacces

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

  Malina DUMITRESCU

  MALINA DUMITRESCU (malina.dumitrescu@hospice.ro) este de formatie filolog, cu diploma de traducator in limba engleza si master in ingrijire paliativa.

  Este membru fondator in Asociatia Nationala de Ingrijiri Paliative si a fost desemnata presedinte la adunarea generala a asociatiei din 2017.

  Este persoana-resursa cu cea mai vasta experienta in istoria ingrijirii paliative in Romania, despre care ii place sa spuna ca ” face ca finalul vietii sa devina un apus stralucitor“.

  Este in echipa HOSPICE Casa Sperantei inca de la infiintare (1992) si a ocupat multi ani functia de director executiv al fundatiei. Pastreaza legatura cu autoritatile din sistemul de sanatate si furnizorii de ingrijiri paliative fiind implicata in cercetare, advocacy si educatie in ingrijire paliativa. Este consultant in atragerea de fonduri prin scrierea de proiecte.

  Coordoneaza editarea periodica a catalogului furnizorilor de ingrijiri paliative din Romania si a Buletinului ANIP. Preda in cadrul cursurilor organizationale HOSPICE Casa Sperantei si a Academiei Europene de Ingrijiri Paliative.


  Cursuri ale autorului Malina DUMITRESCU

  Introducere in ingrijirea paliativa

  ,

  Creditat pana la 31/12/2024
  13 EMC
  13 ore de studiu