Medacces

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

  Termeni si conditii

  TERMENI ȘI CONDIȚII DE PLATA

  Plata prin intermediul site-ului paliatie.medacces.ro – termene si conditii de plata

  SC Medacces Communications SRL foloseste cele mai sigure metode de plata disponibile pentru a asigura ca procesarea platii dvs. va fi executata in conditii de maxima siguranta si securitate.

  Metodele de plata acceptate de Medacces Communications sunt:

  1. a) Plata cu card

  In timpul inscrierii la evenimente veti fi redirectionat catre serverul securizat de plata LibraPay.

  Daca ati ales metoda de plata prin card „on line” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiile on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele LibraPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Facturare

  Factura se emite in mod electronic in termen de 7 zile de la efectuarea platii online.

  Politica de returnare

  Anularea inscrierii la cursurile online disponibile pe www.medacces.ro se face numai daca cursurile nu au fost accesate si examenul nu a fost sustinut.

  SC Medacces Communications SRL nu este responsabila pentru eventualele pierderi sau daune ca urmare a nesustinerii examenului in termenul de creditare aprobat de Colegiul Medicilor din Romania.

  Restituirea banilor se realizează prin transfer bancar in termen de 10 zile lucratoare de la aprobarea returnarii, in conditiile specificate mai sus.

   

  Dispozitii finale

  Odata cu cumpararea si lansarea comenzii (inscriere la curs online), participantul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

  SC Medacces Communications SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului paliatie.medacces.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

  Utilizarea de catre Profesionistii in Domeniul Sanatatii

  Unele informatii sunt disponibile numai Profesionistilor in Domeniul Sanatatii. Acestea pot fi accesate doar dupa crearea unui cont, ca utilizator autentificat, in calitate de profesionist in domeniul sanatatii.

  La crearea contului, utilizatorul inregistrat, cu datele de identificare din platforma paliatie.medacces.ro au agreat următoarele:

  Acesta reprezintă termenii si conditiile propuse de S.C. Medacces Communications S.R.L. și trebuie acceptat înainte de accesarea informatiilor destinate profesionistilor in domeniul sanatatii de pe site-ul paliatie.medacces.ro.

  Crearea unui cont de utilizator, prin bifarea căsuței – Am luat la cunoștință de Termenii si conditiile de utilizare a e-medacces.ro. reprezintă o acceptare din partea utilizatorului a conditiilor specificate de Medacces Communications S.R.L.  în condițiile stipulate de art. 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Bifarea căsuței reprezintă o semnătură electronică, în sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnăturii electronice nr. 455/2001, având aceeași valoare cu o semnatură olografă.

  Înregistrare, parole și responsabilități

  Înregistrarea pe site-ul paliatie.medacces.ro este gratuită. Accesul utilizatorului (Profesionist in Domeniul Sanatatii) la anumite funcționalități din cadrul site-ului (exemplu: cursurile online) este permis doar Utilizatorilor care agreaza termenii si conditiile de utilizare a a siteului. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui parolele de acces.

  Din păcate, nicio transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantată a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația și de a folosi protocoale securizate de transmitere a informației (https), Medacces Communications S.R.L. nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dumneavoastră către noi. Vă avertizăm, așadar, că orice informație trimisă către noi se va face pe propriul dumneavoastră risc.

  Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ul paliatie.medacces.ro sau accesul altor persoane în afara celor neautorizate la un cont găzduit de noi reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

  Termeni si conditii de plata

  Daca ati ales plata online prin card bancar Introduceti datele despre credit/debit card: Daca ati ales metoda de plata „Card credit/debit” veti fi directionat pe o pagina de plata apartinand procesatorului de plati online LibraBank. Din acest moment toate informatiile trasnmise de Dumneavoastra sunt procesate conform Termenilor si Conditiilor LibraBank pe care le gasiti aici: https://www.librapay.ro/termeni-si-conditii/.

  Libra Bank a creat pentru ajutorul Dumneavoastra o lista cu intrebari si raspunsuri frecvente pe care le gasiti aici: https://www.librapay.ro/faq-cumparatori/

  Dreptul de returnare a serviciilor achizitionate online.

  Pentru serviciul de acces la curs achizitionat, Clientul are la dispozitie un termen de 14 zile de la data primirii accesului de al returna fara a suporta nici un fel de cheltuieli numai in cazul in care nu a accesat lectiile si / sau examenul.

  In cazul in care Clientul a apasat butonul de acces lectii sau examen Clientului nu ii vor putea fi restituite costurile efectuate cu achizitionarea serviciilor.

  Suma de plata pentru comanda validata va fi blocata de pe cardul valid inregistrat in momentul validarii comenzii respective. Suma platita efectiv pentru comanda va fi retrasa in momentul in carese acorda acces la curs si nu poate fi mai mare decat suma blocata initial in momentul validarii comenzii. Termenul in care banca emitenta a cardului deblocheaza/crediteaza suma in contul clientului, nu poate fi estimat/controlat de catre noi si poate fi diferit de la o banca la alta si de la un caz la altul.

  Toate tranzactiile bancare de pe site vor fi efectuate intr-o maniera securizata, Libra Bank – fiind garantul acestei securitati din punctul de vedere al efectuarii platilor online si se obliga sa protejeze toate datele si informatiile personale ce au legatura cu modalitatile de plata online.

  Toate informatiile introduse in vederea efectuarii unei plati online (numarul cadrului, parola, data validitatii cardului) vor fi stocate pe serverele Libra Bank.

  Drepturi de autor

  Toate marcile si siglele care apar in acest site apartin posesorilor de drept. In afara cazurilor in care obiectele sunt identificate cu “NEPROTEJAT DE DREPTURI DE AUTOR”, continutul acestui site apartine Medacces Communications.

  Medacces Communications nu autorizeaza copierea documentelor si materialelor publicate pe acest site sau folosirea lor in alte scopuri decat cele expres mentionate. Este interzisa reproducerea, incorporarea, sau transmiterea, partiala sau totala a continutului, sub orice forma (tiparit, electronic sau in orice alt format) fara un acord scris din partea Medacces Communications S.R.L.

  Fie ca este specificat sau nu, marcile inregistrate, marcile de servicii sau logo-urile care apar pe acest site sunt proprietatea proprietarilor lor, in drept. Medacces Communicationsnu pretinde proprietatea sau afilierea cu marcile inregistrate ale unei terte parti in cazul in care acestea apar pe site.

  Cursuri, Studii de caz, Articole, Informari, Comunicate de presa, altele

  Medacces Communications publica pe e-medacces.ro anumite material disponibile pe acest site ca urmare a acordurilor de parteneriat cu divese entitati (societati, autori, etc). Aceste materiale vor contine notificari de drepturi de autor specifice materialului respectiv. Nicio notificare de acest fel nu va putea fi folosita pentru a conferi in mod direct sau indirect drepturi de orice fel asupra materialelor respective.

  E-medacces.ro acorda profesionistilor in sanatate accces la continut de tip Curs online publicat pe paliatie.medacces.ro (care sunt sau nu creditate EMC).

  Accesul la curs si examenul aferent NU este transferabil! Este interzis accesul la curs sau examen in numele altui utilizator

  Este obligatorie parcurgerea integrala a cursului inaintea inceperii examinarii online.

  Este interzisa copierea, stocarea, comunicarea sub orice forma a examenului.

  Accesul la examen este asigurat in conditiile stabilite de Colegiul Medical de profil (de exemplu: Colegiul Medicilor din Romania, Colegiul Farmacistilor, Ordinul Moaselor si Asistentelor, etc)

  În cazul în care Medacces Communications primește o notificare cu privire la existența unor utilizari care nu sunt in conformitate cu termenii si conditiile, își rezervă dreptul de a suspenda contul de utilizator sau bloca accesul la acesta.

  Orice acces la continutul destinat Profesionistilor in Domeniul Sanatatii care incalca Termenii si conditiile va fi raportat catre organizatorul cursului si Colegiului medical de profil.

  Daca vor exista suspiciuni de fraudare a examenelor, utilizatorii vor fi solicitati sa se prezinte pentru re-examinare la sediul Organizatorului de curs.

  Nici o garantie

  Acest site este controlat si operat de Medacces Communications. Medacces Communications nu isi asuma nicio responsabilitate asupra continutului materialelor in site.

  Materialele de pe acest site sunt proprietatea autorilor lor, asa cum acestia au declarat si asa cum acestea apar pe acest site.

  ACESTE MATERIALE SUNT FURNIZATE IN STAREA LOR CURENTA, FARA GARANTII DE NICI UN FEL EXPLICITE SAU IMPLICITE, INCLUSIV DAR FARA LIMITARE, GARANTII ASUPRA CALITATII DE PROPRIETAR AL MATERIALELOR POSTATE, CONTINUTULUI MEDICAL, ADECVARII LA UN SCOP SPECIFIC. IN MOD EXPRES MATERIALELE DIN SITE NU CONFERA INFORMATII PENTRU MEDICATIE SAU AUTOMEDICATIE, PENTRU DIAGNOZA SAU AUTODIAGNOZA.

  Medacces Communications nu ofera garantii asupra acuratetii, completitudinii informatiilor, texte sau grafice, link-urilor sau altor elemente continute in acestea.

  Acest website a fost creat pentru furnizarea de informatii stiintiifice si de educatie medicala pentru profesionistii care activeaza in domeniul medical.

  Folosirea site-ului paliatie.medacces.ro se face pe riscul utilizatorului. Medacces Communications nu va fi responsabil pentru nicio paguba directa sau indirecta, rezultata din culpa sau cu intentie, inclusiv, dar fara a se limita la greseli de diagnostic, de medicatie, pagube materiale, pagube morale, pierderi material, de reputatie, de imagine sau alte forme de pagube care ar putea rezulta din informatiile de pe acest site.

  Informatiile de pe acest site pot fi modificate in timp fara notificare prealabila si nu reprezinta o promisiune din partea Medacces Communications.

  Medacces Communications nu isi asuma responsibilitatea pentru infectarea cu virusi ca urmare a accesarii materialelor audio, video sau text de pe acest site.

  Link-uri externe/ Conexiuni hipertext

  Acest site contine legaturi catre alte site-uri, care sunt in afara controlului Medacces Communications, care consideram ca sunt relevante in contextul respectiv. Daca accesati aceste site-uri, parasiti site-ul Medacces Communications si veti naviga sub alti termeni de utilizare, asa cum sunt definiti acestia in site-urile respective. Medacces Communications nu este responsabila pentru politica de confidentialitate sau termenii de utilizare ale acestor site-uri.

  Finantarea

  Exista continut (cum ar fi cursuri, studii de caz, sectiuni, comunicari, altele) publicat pe paliatie.medacces.ro realizat cu sprijin financiar din partea altor firme sau societati. In acest caz, Firma sau Societatea care a sprijinit financiar crearea unui anumit continut este mentionata in raport cu acel continut.

  Cursurile disponibile pe aceasta platforma sunt proprietatea Medacces Communications sau a Societatilor Profesionale specificate si sunt accesibile din portalul e-medacces.ro ca urmare a parteneriatului cu Medacces Communications. Pentru realizarea cursurilor, Societatile Profesionale specificate au obtinut sponsorizari dupa cum este specificat in pagina fiecarui curs.

  Continutul cursurillor adresate profesionistilor in domeniul sanatatii si creditate EMC NU este influentat de sponsorizare. Acesta este realizat de autori – profesionisti in Sanatate.

  Comunicarea cu medicii prin newslettere, retele de socializare, etc poate fi sponsorizata de catre sponsori mentionati in cadrul acelei comunicari sau in sectiunea “Despre Noi” a paliatie.medacces.ro.

  Reclama si publicitatea

  Site-ul poate afisa reclame Google si linkuri ale caror continut nu poate fi controlat de catre echipa E-medacces.ro

  In cadrul site-ului vor putea fi postate urmatoarele tipuri de reclama:

  Articolele sponsorizate vor fi marcate clar cu sigla sponsorului si textul “Articol sponsorizat de”

  Date personale / Privacy policy

   Formular

  FORMULAR DE INFORMARE SI CONSIMTAMANT PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

  Societatea Comerciala  Medacces Communications SRL (in cele ce urmează „Societatea”) respecta dreptul Dumneavoastră la protecţia datelor cu caracter personal si considera ca deţinerea si prelucrarea acestor date trebuie sa fie efectuata in deplina concordanta cu prevederile legale (Legea 677/2001[1]).

  Prin urmare, in cele ce urmează, dorim sa va solicitam consimţământul pentru prelucrarea de către Societate a categoriilor de date personale mai jos menţionate precum si sa va informam cu privire la modul in care vom utiliza aceste date si drepturile pe care Dumneavoastră le deţineţi in conformitate cu legea.

  Categorii de date personale privitoare la Dumneavoastră prelucrate:

  Informatii furnizate de Dumneavoastra

  Creare de cont. In scopul menţionat mai sus, sunteţi rugat sa completaţi câmpurile prevăzute in aceasta aplicaţie cu următoarele date: nume si prenume, adresa, CNP, e-mail, telefon mobil, profesie, loc de munca si adresa acestuia inclusiv telefon, specialitatea, grad profesional, cod de parafa.

  Continut furnizat de utilizatori. Functionalitatile paliatie.medacces.ro permit publicarea de comentarii. Daca alegeti sa publicati comentariile Dumneavostra pe paliatie.medacces.ro va supuneti urmatoarelor reguli de utilizare:

  Comunicare directa: Daca ne contactati direct prin mijloace electronice, vom dobandi informatii aditionale cum ar fi nume, adresa de email, telefon, continutul comunicarii, atasamente sau alte informatii pe care alegeti sa ni le furnizati.

  Adrese de email. In diferite locuri in site sunt formulare de contact care solicita introducerea unei adrese de email. Colectarea acestei adrese de email pentru utilizatorii neinregistrati este folosita pentru contact ulterior pe problemele pentru care am fost solicitati sau in alte scopuri.

  Informatii colectare despre Dumneavoastra ca urmare utilizarii paliatie.medacces.ro

  Log-uri, Cookies, tehnologii de trasabilitate. Medacces Communications retine informatii de tip Log pentru a diagnostic eventuale probleme hardware sau software ale serverelor pe care ruleaza aplicatia, pentru a putea face comparatii cu rapoartele sumarizante. De asemeni sunt folosite cookies pentru a livra utilizatorilor continut specific sau pentru alte scopuri.  In special, dezvoltam intern capabilitati de trasabilitate automata pentru prevenirea fraudarii examenelor

  Folosirea adreselor IP:  O adresă IP (Internet Protocol) este un set de cifre care este alocat în mod automat computerului dvs atunci când vă logaţi la furnizorul dvs de internet sau prin reţeaua locală a organizaţiei dvs (local area network – LAN) sau wide area network (WAN). Serverele de web identifică în mod automat computerul dvs prin intermediul adresei de IP care vă este alocată în timpul sesiunii dvs online.

  Medacces Communications sau alte terţe părţi care acţionează în numele său poate colecta adresele de IP în scopul administrării sistemelor şi pentru a audita utilizarea site-ului său. Vom folosi adresele IP pentru a identifica utilizatorii site-ului nostru atunci când considerăm necesar să instituim complianţa cu termenii de utilizare ai site-ul sau să ne protejăm serviciul, site-ul sau utilizatorii.

  Cookies. Medacces Communications poate plasa un “cookie” în browserul computerului dvs. Acestea sunt fişiere mici în format text care ne furnizează informaţii despre frecvenţa cu care un utilizator accesează site-ul nostru şi modul în care îl utilizează. Acestea nu conţin informaţii care să conducă la identificarea unei persoane, dar, în cazul în care ne transmiteţi astfel de informaţii, de exemplu înregistrându-vă pe site-ul nostru, este posibil ca acestea să se coreleze cu informaţiile stocate în cookie.

  Informatii pe care le primim de la alte Parti

  Parteneri: Putem, de asemenea, primi informatii publice despre dvs de la partenerii nostrii si sa le combinam cu informatiile pe care le avem despre dvs.

  Informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane

  Medacces Communications colectează de asemenea informaţii care nu pot conduce la identificarea unei persoane în format cumulativ pentru a înregistra date cum ar fi numărul total de vizitatori de pe fiecare pagină a website-ului nostru şi numele de domeniu al furnizorilor de internet al vizitatorilor site-urilor noastre. Folosim aceste informaţii, care rămân în format cumulativ, pentru a înţelege maniera în care vizitatorii utilizează site-urile noastre pentru a le putea aduce îmbunătăţiri. Putem dezvălui aceste informaţii altor terti. ÎN CADRUL ACESTUI PROCES NU SUNT DEZVĂLUITE INFORMAŢII CARE POT CONDUCE LA IDENTIFICAREA UNEI PERSOANE.

  In ce scop folosim informatiile dumneavoastra

  Destinatarii datelor personale privitoare la Dumneavoastră:

  Informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi putea fi transferate catre:

  In acest sens, Medacces Communications SRL se obliga sa asigure constant un nivel corespunzător de protecţie a datelor cu caracter personal, respectând prevederile legale precum si masurile de securitate aplicabile.

  Securitatea datelor personale privitoare la dumneavoastră:

  Medacces Communications SRL va asigura masuri de securitate adecvate pentru protejarea datelor furnizate de Dumneavoastră împotriva accesului neautorizat, distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării sau dezvăluirii, precum si împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegala, in conformitate cu prevederile Ordinului Avocatului Poporului nr. 52/2002.

  Drepturi de care beneficiaţi conform Legii nr. 677/2001:

  1. Daca doriti sa accesati, corectati, actualiza sau emite o cerere de stergere a informatiilor personale puteti sa ne trimiteti un email in acest sens catre privacy@e-medacces.ro
  2. dreptul de acces la date (de a obţine de la Medacces Communications SRL la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele dumneavoastră sunt sau nu prelucrate),
  3. dreptul de intervenţie asupra datelor (de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau ştergerea datelor dumneavoastră  incomplete sau inexacte),
  4. dreptul de a vă opune în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi în asemenea scop, în conformitate cu art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001, modificată şi completată,
  5. dreptul de a vă adresa justiţiei daca apreciaţi ca drepturile Dumneavoastră nu sunt respectate, etc.
  6. dreptul de a fi informat, în scris, prin intermediul documentelor prin care datele personale sunt colectate şi prin afişarea unei note informative pe pagina de web a operatorului cu privire la toate informaţiile prevăzute de art. 12 din Legea nr. 677/2001, modificată şi completată,
  7. dreptul de a nu fi obiectul unei decizii individuale.
  8. Dreptul de a renunta oricand la comunicarile de tip marketing. Puteti sa va exercita acest drept prin click pe linkul “unsubscribe” sau “opt-out” pe care il puteti gasi in emailurile de marketing. Pentru a renunta la alte forme de marketing puteti sa ne contactati la privacy@e-medacces.ro
  9. De asemenea, puteti sa va retrageti oricand acordul privind dreptul de prelucrare a datelor personale. Retragerea acordului nu afecteaza drepturile privind prelucarea datelor personale inainte de retragere.

  IMPORTANT: In cazul in care va exercitati dreptul de a va opune ca datele care vă vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terţ, sau să fie dezvăluite unor terţi în asemenea scop, în conformitate cu art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001, modificată şi completată NU vom putea asigura accesul dumneavoastra la anumite sectiuni ale site-ului.

  Pentru exercitarea oricăruia din drepturile Dumneavoastră mai sus indicate, puteti sa va adresaţi si cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ Medacces Communications SRL din Bucuresti, str. Elena Caragiani nr. 12-14 bloc 3I, Scara A, etaj 2, ap. 6.

  [1] Legea 677/2001 se refera la protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

  Data ultimei actualizari: 27.01.2020