Medacces

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

  Multumim, mesajul a fost trimis.

  Cost curs: 150 lei

  Plata se poate efectua prin orice card bancar emis in Romania cu sigla Visa sau Mastercard.

  Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

  Sunt de acord cu Termenii si conditiile

  Pasul 1 (inscriere) >> Pasul 2 (plata)

  Daca doriti sa va inscrieti la acest curs, apasati butonul de mai jos.

  Introducere in ingrijirea paliativa

  Este un curs unde vă veţi familiariza cu noţiunile de paliaţie, cu modul de abordare holistică a pacientului şi cu noţiunile de stabilire a prognosticului la pacientul oncologic. De asemenea cursul abordează legislaţia la zi legată de serviciile paliative şi modul de finanațare al acestora.

  Autorii cursului  Este un curs unde vă veţi familiariza cu noţiunile de paliaţie, cu modul de abordare holistică a pacientului şi cu noţiunile de stabilire a prognosticului la pacientul oncologic. De asemenea cursul abordează legislaţia la zi legată de serviciile paliative şi modul de finanațare al acestora, precum și paşii care trebuie parcurşi în vederea deschiderii unui serviciu de îngrijiri paliative.

  Veți putea accesa şi descărca multiple resurse educaţionale: materialul de curs, protocoalele clinice, articole, broșuri.

  Inţelegem că este important contactul cu lectorii şi sprijinul oferit de aceştia pe parcursul învăţării online. Veţi putea comunica pe forumul cursului cu experţi în paliaţie, discutând probleme clinice concrete cu care vă întâlniţi în practică.

  Evaluarea cunoştinţelor se va face la sfârşitul fiecărui curs, prin teste grilă. Testul de evaluare permite un acces pentru maximum două încercări și conţine un număr de 20 întrebări tip grilă. Pragul de promovare este 75 % răspunsuri corecte la intrebari. Timpul alocat parcurgerii acestuia este de 30 de minute respectiv 90 de secunde pentru fiecare intrebare.

  Credite CMR: 13

  Creditele EMC se acordă după parcurgerea cu succes a fiecărui curs din program și a testului final. În termen de 60 de zile participantul va primi diploma cu creditele EMC.

  Aveti acces la curs timp de 2 luni de la prima accesare a acestuia.

  Vă dorim succes!

  Materiale de curs