Medacces

Nu sunteti logat

×

Logare in site

Cursurile sunt disponibile doar utilizatorilor inregistrati

Ai uitat parola? Nu ai cont inca? Inregistreaza-te!
×

Contact

Suport tehnic 0757.048.738

  Multumim, mesajul a fost trimis.

  Cost curs: 120 lei

  Plata se poate efectua prin orice card bancar emis in Romania cu sigla Visa sau Mastercard.

  Va rugam sa va asigurati ca ati citit Termenii si conditiile de participare la curs. Datele de plata sunt disponibile dupa ce bifati

  Sunt de acord cu Termenii si conditiile

  Pasul 1 (inscriere) >> Pasul 2 (plata)

  Daca doriti sa va inscrieti la acest curs, apasati butonul de mai jos.

  Comunicarea unui diagnostic de boală gravă

  Comunicarea unui diagnostic de boală gravă necesită abilităţi fundamentale din partea medicilor. Poate reprezenta o provocare, dar si un proces stresant pentru toate partile implicate.

  Autorii cursului  Mă bucur să ne întâlnim la acest curs! Comunicarea unui diagnostic de boală gravă necesită abilităţi fundamentale din partea medicilor. Poate reprezenta o provocare, dar si un proces stresant pentru toate partile implicate. Acest curs are ca scop îmbunătăţirea abilităţilor dumneavoastră de comunicare a veştilor medicale dificile. Veti fi ghidaţi asupra paşilor pe care îi urmaţi în fiecare etapă de comunicare, într-un mod practic şi de asemenea veţi învăţa prin exemple, studii de cazuri cum să depăşiţi situaţii care par dificile.

  Ne face mare placere să comunicam cu dumneavoastră pe forumul cursului, discutând probleme concrete de comunicare cu pacienţii şi familiile acestora, cazuri cu care vă întâlniţi în practica dumneavoastră clinică.

  Evaluarea cunoştinţelor se va face la sfârşitul cursului, prin test grilă. Testul de evaluare permite un acces pentru maximum două încercări şi conţine un număr de 20 întrebări tip grilă cu răspunsuri multiple. Pragul de promovare este 75 % răspunsuri corecte la intrebări. Timpul alocat parcurgerii acestuia este de 30 de minute.

  Credite CMR: 13

  Creditele EMC se acordă după parcurgerea cu succes a testului final. În termen de 60 de zile participantul va primi diploma cu creditele EMC.

  Aveti acces la curs timp de 2 luni de la prima accesare a acestuia.

  Vă dorim succes!

  Materiale de curs